Culinary recipes soup with meatballs | Кулинарные рецепты супа с фрикадельками

Culinary recipes soup with meatballs

Ingredients for 4 servings: 1 large chopped large carrot, 1 sliced feather green onions, 1 small, sliced julienne turnip big, 0.5 st. tablespoons butter, 4 cups beef broth.
For the meatballs: 200 g chopped lean beef, 1 egg, 1 teaspoon finely chopped onion, 3 tablespoons fresh bread crumbs, 2 teaspoons fresh chopped parsley pinch of grated nutmeg, salt, pepper.
Turn the beef through a meat grinder and mix with the remaining stuffing ingredients. Roll from the 16 small balls the size of a walnut. Boil water in a saucepan and throw balls to go there. Turn down the heat and simmer about 10 minutes. Remove them with skimmer and set aside.
Put the cooked vegetables in a pan with butter and 0.5 cups of broth. Close the lid and cook on medium heat for about 5 minutes. Add the remaining broth and meatballs and bring to a boil, then cook for 2-3 minutes, until meatballs are not warmed. If necessary, add salt and pepper.
The recipe of the soup with meatballs, Italian cuisine

Culinary recipes soup with meatballs

Кулинарные рецепты супа с фрикадельками

Состав на 4 порции: 1 большая нарезанная крупной соломкой морковь; 1 нарезанное перышко зеленого лука; 1 маленькая, нарезанная крупной соломкой репка; 0,5 ст. ложки сливочного масла; 4 стакана говяжьего бульона.
Для фрикаделек: 200 г нарезанной постной говядины; 1 яйцо; 1 чайная ложка мелко нарезанного лука; 3 чайные ложки свежих хлебных крошек; 2 чайные ложки свежей нашинкованной петрушки; щепотка тертого мускатного ореха; соль; перец.
Проверните говядину через мясорубку и перемешайте фарш с остальными ингредиентами. Скатайте из него 16 маленьких шариков размером с грецкий орех. Вскипятите воду в кастрюле и бросьте туда фрикадельки. Убавьте огонь и варите около 10 минут. Выньте их при помощи шумовки и отложите в сторону.
Положите приготовленные овощи в кастрюлю с маслом и 0,5 стакана бульона. Закройте крышкой и готовьте на среднем огне около 5 минут. Добавьте оставшийся бульон и фрикадельки и доведите до кипения, затем варите 2-3 минуты, пока фрикадельки не прогреются. При необходимости посолите и поперчите.
Рецепт приготовления супа с фрикадельками, итальянская кухня.