Culinary recipes chicken salad / Кулинарные рецепты салата из курицы

Culinary recipes chicken salad
Venetian Chicken salad for 4-6 servings: 0.25 cup of raisins, juice of 1 orange; 0.25 cup pine nuts, 450 g cold cooked chicken, cut in slices, a small pinch of ground cloves; 0.25 cups of pure unrefined olive oil; 1 tbsp. tablespoon white wine vinegar, 1-2 teaspoons balsa vinegar, salt, freshly ground black pepper, lettuce.
In a small saucepan, bring to a boil raisins and orange juice. Remove from heat. Let it brew for 20 minutes. Drain liquid and set aside fruit.
Put the nuts in a small saucepan or frying pan without oil. Hold, stirring, over medium heat for 3 minutes, until lightly browned. Nuts, chicken and other ingredients (except lettuce) to place in a bowl and mix well. Leave for 30 minutes. Serve with lettuce leaves.
The recipe of chicken salad, Italian cuisine.

chicken salad / салата из курицы

Венецианский салат из курицы на 4-6 порций: 0,25 стакана изюма; сок 1 апельсина; 0,25 стакана кедровых орешков; 450 г холодного приготовленного цыпленка, нарезанного кусочками; маленькая щепотка молотой гвоздики; 0,25 стакана чистого нерафинированного оливкового масла; 1 ст. ложка белого винного уксуса; 1-2 чайные ложки бальзаминового уксуса; соль; свежемолотый черный перец; листья салата.
В небольшой кастрюле доведите до кипения изюм и апельсиновый сок. Снимите с огня. Дайте настояться 20 минут. Слейте жидкость и отставьте в сторону фрукты.
Положите орешки в небольшую кастрюлю или сковороду без масла. Подержите, помешивая, на среднем огне 3 минуты, пока не подрумянятся. Орешки, цыпленка и другие ингредиенты (кроме листьев салата) переложите в миску и хорошо перемешайте. Оставьте на 30 минут. Подавайте с листьями салата.
Рецепт приготовления салата из курицы, итальянская кухня.